måndag 3 augusti 2009

Summer!!

Sol, bad och jordgubbar det kan väl inte bli mer sommar va? På eftermiddagen tog vi fram polen som jag faktiskt trodde vi hade tagit undan för den här sommaren. Barnen badade som riktiga busungar badar. Och nova har blivit en riktig badbuse, hon som har varit lite av en badkruka innan. Hon kastade sej och gjorde magplask i den lilla poolen om och om igen!
När vi var på affären köpte vi hem massa jorgubbar på Charlies beställning, Nova började äta redan på plats! Ajabaja lilla gumman man måste betala först. "NÄ!"






Senare tog vi en promenad med hundarna och kollade på hästarna som har flyttat nästan granne med oss oxå blockade vi massor med blåbär. Bär mellis blev det i dag ;-)
Nu har barnen somnat och jag tror bestämt att vi har fått dygns rytmen tillbaka här. Jippiee! Dom vaknade halv 8 i morse och Nova sov ca en halv timmes middag och Charlie har inte sovit alls. Och båda var på relativt gott humör hela dagen och somnade utan problem vid 18-18.30 tiden.
Barn är LIVET!

1 kommentar:

Ida Pettersson sa...

Hej! Mitt namn är Ida och jag tänkte kika om det är okej att jag börjar följa din blogg? Fick lite ideér från bilder på inredningen i dina barns rum:) Jätte fint verkligen, duktig på inredning verkar det som?
Kram