söndag 2 augusti 2009

Tidigt i säng

Kalaset på eftermiddagen var jätte trevlig, och lite mer fika fick vi i oss och smarrig tårta. Båda barnen sover som stockar just nu och var relativt lätt sövda i dag. Fredde lag sej med charlie i våran säng och han somna på som en klubbad säl. Jag la mej med Novisen i hennes säng och där var det lite mer kämpigt men till slut slog hon i gen sina små blå hon med. Blir en tidig kväll för mej och F i kväll oxå då vi inte känner oss nå pigga (fortfarande halsen som spökar på båda två)och väldigt trötta! Charlie testar oss verkligen till max nu och det tar på mina krafter. Även på nätterna testas det, han sover väldigt oroligt och gnäller om allt möjligt flera gånger. Men det är ju en utvecklings fas och som tur är så är han ju världens sötaste barn!

Innan det är dags att finna kudden ska vi sitta i lugn och ro i soffan bara vi två och äta en kantarell macka! Pappsen hade nämligen hittat en hel del under veckan. Och jag ÄLSKAR KANTARELLER! Mmmmmm!

1 kommentar:

Hanna sa...

Vad bra då är två som kan peppa varandra här i höst då ;) Även om jag har NÅGRA fler kilon att jobba bort än dig! hi hi hi....