söndag 8 november 2009

Shopping ♥

Nu har jag snart fyllt ett köks skåp med det färg glada porsliner från Madame Nyberg. 4 kaffe koppar till följde ju med hem i går samt 3 skålar till så nu har ja två av alla färger förutom en skål, den mörk lila som var slut (den ena vita var under användande).

Nyckelringen :)

Och här är barnens advents kalender som det ska köpas en massa små paket till och hängas upp :)

När man får present kort där i från får man dom alltid i en sån här fin tändsticks ask :) Så gulligt ju! Och jag fick 3 st! Har ett kvar hihi :D


Nu är vi hem kommen från mamma och pappa, vi fick sån otroligt god mat där och då äter man ju så mycket så vi rulla ut därifrån. Tack för god mat och en trevlig stund :)

Jag tog kanske 1 timmer tupplur på soffan där och det var så skönt! Det är nått skumt med den där soffan för man blir alltid så grymt trött när man lägger sej i den hehe..
Barnen somnade på vägen hem och det var bara att lyfta in dom i sängarna så nu ska ja kasta mej i soffan och titta på tv och dippa grönsaker!
Njuuuut kvällen!





1 kommentar:

Sandra ♥ sa...

Heej grattis igen :) Blogger är så dåliga på uppdateringarna, allt du har skrivit sen i torsdags såg jag idag! Som att du hade skrivit alla dom inläggen för 14 minuter sen, så dåligt. Så nu har jag fått läsa ikapp :)