lördag 30 januari 2010

Resultat slut prov

Nu ska nu få veta resultatet av mitt slut prov idag hehe..

Vi började med Teoriprovet som var riktigt svårt och som jag kände på mej gick det inte riktigt vägen, fick 119 poäng och jag skulle ha 126 för att bli godkänd.

Men sen kommer vi till roliga, det praktiska provet.
Akrylen gick riktigt bra, blev skit nöjd med naglarna och det kändes kanon. Och jag fick otroligt mycket beröm för naglarna, "du gör riktigt snygg nalgar" var det första hon sa :) Poängen var, 76 av 85 möjliga, 9 poäng i från full pott, weeeeiii :D

Och Gelen gick rikgit bra det med, och poängen där blev 79 av 85 möjliga, 6 poäng i från full pott, ännu mera weeeei!!! :)

Så ännu är jag inte en fullbordad nagel terapeut men ska göra om det skriftliga provet om 10 dagar och då kommer jag klara det, det vet jag! :) Oavsett om jag inte klaradet det helt så är jag så himla stolt för mina praktiska prov :)

Men jag har inte mått bra idag kan jag säga, totlat under dagen har jag proppat i mej 4 ipren. Hade hög feber i morse och har en rejäl huvudvärk och känner mej allmänt hängig. Så nu ska jag ligga i soffan och bara få vara sjuk i lugn och ro :)
Hoppas ni alla haft en toppen Lördag och önskar er en fortsatt trevlig kväll!

3 kommentarer:

Sandra sa...

Grattis iallafall!! Otroligt bra med det praktiska! =) Hur går det till när man gör slutporven? Ska man ha en nagelmodell för akryl och en för gel?
Iiih, ser fram emot mitt, haha. Vill börja nu!! =)

Sandra sa...

Ok, då är det dags att hitta två st. ;) Så jag vet att jag har två st, haha. Vill inte stå där sista dagen och inte veta vart jag ska ta vägen. :) Jaja, men det är ju några månader kvar, haha =)
Jag funderar på hur jag ska göra. Mitt egentliga datum för slutprov är i maj, men vi får göra i september också. Funderar på att göra allt för att kanske fixa det i maj, och om jag inte klarar det så försöker jag i september igen. Humm, eller så väntar jag och ger allt i september? Haha. Svårt! Får ju se hur det känns när jag väl har börjat. :)

Sandra ♥ sa...

Grattis ja!! gud vad kul att få beröm!! klart du fixar teorin också :O)