söndag 14 mars 2010

Söndag

Vi började dagen med en sovmorgon idag, Charlie var dock uppe lite tidigare men han satt i sitt rum och kollade på tv och lekte en stund. Han är så lung och nöjd när han är själv hemma på morgonen, säger inte spec mycket och bara donar :) Annars är jag van med skrik slags mål på mornarna hehe..

Klockan 12 var jag mamma och Miccis på Tea Party på Madame nyberg, jätte mysigt och trevligt som vanligt! De bjöds på goda scones med ost och marmelad och underbart gott Te, och även liten shopping. Doft ljus och en jätte fin vit sjal följde med hem. Så nu doftar det super gott här i huset.

Direkt när jag kom hem var det bara att slå sej ner vid nagel bordet då Linda, Roy och barnen var hemma hos oss, Linda skulle återigen efter några månaders uppehåll få fina naglar.

Sen blev det middag som blev Kebab med bröd ;) Det satt fint så jag var vårl hungrig! Sen var hamnade jag vid nagelbordet igen och gjorde en glittrig förstärkning på Miccis naglar, blev super häftigt men tyvärr glömde jag bort att ta en bild så en smarrig maräng sviscg väntade i köket som jag fick lite bråttom till ;)

Om en stund ska jag och Fredde kika på Beck - I stormens Öga.
Hoppas ni har haft en bra söndag!

1 kommentar:

Anonym sa...

Supersnygga naglar!
Åh va mysigt med tea-party!Låter smarrigt med scones..
vilken doft var det på ljuset?Blev inspirerad att köpa nå´t nytt doftljus nu;)
Hälsningar Veronica