onsdag 7 maj 2008

Nya köks soffan

Jag har letat efter en köks soffa länge, en pinsoffa men de verkar vara så gått som omöjligt! spelar ingen roll hur snabb man e på att ringa på anonsen så e de sålda, verkar vara väldigt inne nu! Men till slut fick ja iaf tag på en annan soffa å den får duga så läge, kanske får tar på en snygg pinsoffa senare. Ville verkligen ha ne köks soffa nu! pga att de skulle bli bättre plats i köket, mer uta för barnen å leka på.
Men soffan va ju inte i de finaste skicket direkt! så ja fick måla den 2 gånger i vitt, den va vit från början oxå men inte alls snyggt! å sen bytte ja tyg på dej för de va de värsta ja sett..
Så här blev den till slut...

Tyget som satt på innan, hehe inte de snyggaste man sett direkt :P

Tyget som satt på innan, FRTUKTANSRT! haha

En tallrikshylla som sitter ovan för soffan... nu när ja ändå skriver om köket kunde ja lägga in en bilde på den oxå :P



Madamme Nyberg!
Idag har mamma och jag vart på en inrednings butik som heter Madamme Nyberg som ligger i Valbo/Gävle. En jätte mysig butik! de säljer till kanon fina kök där oxå! ja som ska byta kök snart (hoppas ja) blev helt såld på ett som fanns där! låter lite roligt, en LITEN butik som säljer kök men de e faktistk sant! =) de har massa andra fina saker där oxå, bla den här tidningskorgen som min älskade mamma köpte till mej! =) så nu står den så fint i köket =)


Ha en trevlig kväll! Natti natti

1 kommentar:

På min gatan i stan sa...

Vilken jättefin korg! :-)

Kram!!!