tisdag 30 december 2008

Familjen kaos här!

Ja idag har vi vart familjen kaos verkligen, hemma hos Lisa och Tyra va det minst sagt fullt ös, han nog inte ta många ord med dom vuxna inte, charlie har vart riktigt på tvären idag, men han sa själv att han hade vaknat på fel sida idag, eller jag frågade och han sa med en arg och bestämd röst Ja! Nova passade på att riva ner hela Tyras Jul gran oxå och fick hela faderullan över sej, som tur var gick det bra. Sen var vi till mamma och hälsade på när vi endå var i krokarna och där fortsatte kaoset, charlie slet ner allt glitter han kom åt från hennes julgran, sen har det vart ovanligt mkt buffande från båda håll på varandra idag. Men nu i efterhand när man sitter här i lugnet och tänker tillbaka på dagen var den ju lite komisk hehe..
Nova gjorde en dykning ner i leksak lådan här hemma idag oxå.

I morn är det sista dagen på det här året, och de ska firas =) 6 personer + en liten skrolla vid namn Moa är det som kommer till oss på middag,fest och bus! Det ska bli 3 rätters middag som ja sa i går och här är menyn

Förätt - Hemmagjord laxröra på toast
Varmrätt - Fläskfilé, potatis gratäng och bea sås
Efterätt - cheesecake (hemma gjord så klart)

och i år ska jag faktiskt ta och försöka mej på några frukt drinkar, har köpt hem bla jordgubbar och melon, får se hur de lyckas ;)
Vi har även laddad upp med lite fyrverkerier, man får väl antagligen inte så så mkt här ute i skogen annars, hoppas charlie orkar hålla sej vaken så han oxå får se =)

Och TADAA här är min Klänning!

1 kommentar:

Sandra ♥ sa...

Snygg klänning! :) Och den bilden på Nova i lådan är så söt hehe