måndag 29 december 2008

Äntligen lite ordning och reda här på bloggen!

Pust, de är mkt jobb med en blogg, men nu äntligen börjar de bli ordning och reda här eller hur?

Idag var vi som sagt ner på stan jag och barnen, vi skulle ha stannat hemma! Det var folk över allt, ja kom knappt fram med min jätte vagn! Sen åkte vi ju ner för att leta efter en klänning till mej tills på nyår och hur kul är det för en 1 och 2 åring? rastlös va namnet! Mamma försökte muta dom små liven så gott de gick. "om ni sitter still i vagnen så kan vi köpa godis" .
De funkade så länge de fanns godis sen vart de ju akut törstiga, orkade inte trängas för att köpa något att dricka (jag som alltid brukar ha med mej en mugg med vatten till dom!) "mamma vatten i väskan" sa charlie stackarn. Vi pressade in oss i en hiss och åkte hem fort!
Men en klänning det fick ja tag på allt, och dyr va det! Men de kände ja att ja kunde unna mej för pengarna ja fått för alla dessa barnkläder ja sålt på senaste tiden! Bild kommer på den i morgon.

Sen var de ju storhandling idag oxå som stod på listan, ja insåg ganska snabbt att det var ingen ide att släpa ut barnen igen så ja väntade till Fredde kom hem, men sen som han är jämt så blev de lite stressigt vilket ledde till att ja förmodligen har glömt hälften av de ja skulle ha, men ja har iaf allt till 3 rätters middan jag ska göra på nyårs afton =)

Godnatt

Inga kommentarer: