torsdag 15 januari 2009

Arbetsförmedlingen

Idag efter att ja lämnat Challe och Novisen hos kristina bar det av till arbetsförmedlingen (stod och banka på dörren kl 10 som en gam hehe) Skrev in mej och nu är ams cirkusen igång igen, möten hit och dit och papper hit och dit! Söka jobb och åter söka jobb, har dock ingen erfarenhet av att söka jobb då ja tidigare inte behövt (man har ju glidit på ett banan skal) men vi får väl se hur det går. Eller om ja eventuellt kommer in på utbildningen ja sökt eller att ja får jobba mkt på coop så jag kan dra mej ur arbetsförmedlingens cirkus! Men känner mej lite kluven i om ja ska plugga eller ej, orkar man med två små? (jag som knappt orkade utan barn) Men ja tänker inte tänka på det nått mer fören ja får svaret hem i brev lådan.

Resten av tiden storstädade jag hela huset och det var verkligen välbehövt! Hämtade sedan barnen och då blev de kaos som vanligt, alla skriker rakt ut, nova skriker för att ja inte bär henne när ja klär på charlie och han skriker rakt ut för att han vägrar ha overallen på sej och sen skriker nova rakt ut när ja klär på henne men ja vet inte varför, Elsas pappa kom ca 10 min efter mej för att hämta lilla Elsa och fråga om brandalamet hade gått ;) Men när väl kläderna är på så blir det bra, sen slockar charlie alltid i bilen och allt är frid och fröjd =)
Nu när ja har vart själv har jag märkt att jag är på så bra humör när jag hämtar dem, lika så hemma, världens längsta tålamod tror ja att ja har fått, tidigare hemma sa jag till dem - gå in och lek på erat rum en stund! Båda trippade in och röjde i hela rumet så de såg ut som en bomb hade slagit ned (dom har kul iaf) dom här senaste dagarna har jag sakt - kom så går VI in och leker på erat rum.

Lite gammla bilder på mina underbara barn!


2 kommentarer:

Anonym sa...

Dom växer så de knakar.. Hoppas allt är bra, saknar er!.. Du har fått en award från mig :D puss

Sandra ♥ sa...

Du har blivit utmanad! Kolla min blogg :)