onsdag 14 januari 2009

Onsdag

Ja nu har jag spenderat 5 timmar själv i 2 dagar, och gud va konstigt det känns att inte ha något barn att tänka på, men jisses va mkt viktigt ja hinner med! Har uträttat en massa ärenden idag och hunnit med att tagit en fika med Linda och vera.
Men nu får det vara slut på det roliga, ja vill jobba! Ser dock en aning dött ut just nu men har fått några tider här fram över och de skulle tydligen bli mera så det känns ju bra.
Kristina har för övrigt numera en liten terrorist som jagar henne över allt med uppsträckta armar och säger bäää ;)
Så här trött var nova efter första dagen hos kristina ;)
Charlie fikade mellis som vanligt i sin puff framför tv;n
Mina kära barn på diskbänken som vanligt smaskandes på lite ditt och datt vid middas tid
Nova hugger in på hela gurkan!
Munnen full!
Diskbänks ungarna idag ;)
Bäääää

I morse fick ja en väldig trevlig överaskning fem i halv 9 när ja kom upp från källaren efter att slängt in en maskin tvätt´(det var alltså 5 min innan ja måste börja klä på dem ytterkläder för att komma i tid) Charlie min lilla terrorist (ja nu har jag två små terrorister men världens sötaste terrorister =) )hade tagit fram ett helt välling paket (IGEN!!) och helt alltihopa över nova samt över hela golvet! Bara till att byta kläder på nova försöka gå bort allt välling i håret och borsta bort allt på charlie och byta strumpor, stressad? jo tack! Sen hadde han berättat för kristina - jaji hellde välling på golve, mamma arg
Men när man sägt till 4 gånger innan att man absolut inte får hella ut sådana saker på govlet samt att det var väldigt kort tid kvar tills vi skulle åka då blir man lite smått irriterad.
En sak till, hur många var det som blev argt tillsagda att du minnsan hade en påminelse när "påminelsen" om att det var Rea på ellos som kom ?? Hahaha jo jag, min mamma och min moster nån mer?

3 kommentarer:

Sandra ♥ sa...

söööta barn du har! :) Så lika varann på nått sätt :) Skulle du börja plugga eller? kram!

Anonym sa...

varför inte sätta saker som går att hälla ut där barnen inte når dem? eller ännu bättre, i lådor/skåp de inte kan öppna?
blir ju inte bara till att städa, man måste ju köpa nytt med =)

Anonym sa...

Jag blev också super arg över detta med "påminnelse" från Ellos... Men det var inget emot min sambos reaktion ;)

Trevlig blogg föresten ...