fredag 2 januari 2009

Vänt på dygnet

Är det bara jag som längtar tills alla helger och lediga dagar är över nu? tills allt är som vanligt igen, alla börjar jobba, barnen börjar på dagis/dagamamma, få en normal vardag igen?
Vist har det vart skönt att ha hela familjen hemma och fått sovmornar och bara latat oss men vi har verkligen vänt på dygnet allihopa och nu skulle det vara skönt med den gammla vanliga vardagen igen, rutinmänniska som ja är ;) Imorse vaknade jag och charlie halv 10! och den tiden har vi vaknat ungefär varjedag sen han fick jullov, men i morse var de verkligen välbehövt för charlie har vart vaken stora deler av natten och pratat och pratar och pratat...
- Jaji dricka vatten mamma
- Jaji äta päron mamma
- Jaji titta tv mamma
- Pappi? Pappi? pappi? (nappen)
- Nutti nutti? (snuttefilten)

Och nova hon sover fortfarande och kl är snart halv 11, plus att hon somna halv 6 i går kväll, hon vakna iof till vid 11 tiden och åt lite välling osv. Måste nog gå in och väcka henne nu och se efter så hon oxå inte har blivit sjuk, charlie har fortfarande feber och som dom byter nappar stup i kvarten så är de stor risk att hon blivit smittad.

1 kommentar:

Anonym sa...

Åh vad jag känner igen mid i det inlägget haha.
Vilmas tider är också helt upp och ner. Oftast vaknar hon efter halva kvällen/natten och e pigg och ska dricka vatten, byta blöja, leka, äta godis, äta frukost osv:-)

Ska bli härligt med dagis på onsdag igen!