söndag 26 juli 2009

Vi hade i alla fall INTE tur med vädret

I går lagom till kl 18 när det var dags att tändra grillen börjar det ös regna och åska. Men det finns inga dåliga väder bara dåliga kläder. Fredde tog på sej regnstället och gick ut på gården och grilla medans vi andra satt under tak och titta på (snällt va hihi). Allt eftersom klockan gick så fylldes det på med fler och fler folk under kvällen, och till sist avslutades kvällen hos en annan granne ;) Tack för en trevlig och lite galen kväll allihopa!

Idag gick jag och Fredde upp med tuppen, varför är man alltid super pigg tidigt på mornarna när man har chansen att få sova hur länge man vill? Det är ju så typiskt.

Novisen kom hem vid 10 tiden i morse och hade med sej den här roliga radion med sej hem. Och det roliga är att den har dom vanliga radio kanalerna, jag trodde nämligen att den skulle spela nån barn melodi bara. Så den har hon suttit och dansat med i knät och lyssnat på Mix megapol, sen har hon hunnit med ett litet utbrott oxå här på efter middag av oförklarig anleding. Hon var så arg så arg och bara skrek. Så mamma fick rycka in och få henne lugn genom att sätta mej med henne i knät och hålla om henne tills hon lugnade ned sej.

Nu ska vi ut och cykla.

1 kommentar:

Mitha på himmelohelvete sa...

hej

tack för din kommentar hos mig!

va fin blogg du har=)

ha en bra dag