måndag 2 augusti 2010

Inskolnings vecka...

Den här veckan är jag helt ledig, har inskolning med mina små hjärtan hos nya dagmamman. Var där för första gången idag, hon är toppen! Har 3 hästar på gården, en jätte stor underbar dalmatin, och en katt, bor på en super mysig går och ja det kan inte bli så mycket bättre. 2 av barnen är lika gamla som Nova och ett annat barn är ett år yngre, charlie får känna sej stor nu :) Hon Kristina gick det nämligen två barn som var två år äldre än charlie.

Fredde började jobba den här veckan oxå, vilket känns rätt skönt, äntligen lite vardag igen. Klart att det är toppen med semester och vara ledig, men det blir inga rutiner här hemma och ja gillar rutiner ;) hehe.. efter den här veckan drar vardagen i gång på riktigt, en mamma och en pappa som jobbar och två barn hos dagmamma, hem laga mat och sova. Låter som världens tråkigaste ekorr hjul typ men det är skönt på ett sätt endå.

Men sommaren tog väl slut lite väl snabbt va? Många har ju gått på semester nu men eftersom vardagen är i gång för oss känns det som höst ju..

Slut babblat, nu blir det sänghäng :D

2 kommentarer:

Sandrew sa...

Ååh, du blandar glittret själv i gelén va? Hur får du det att bli så tätt? När jag gör glitter naglar i gele så blir det aldrig så kompakt eller vad man ska säga. Det blir lite genomskinligt så man kan se igenom naglarna. :( Men det kanske beror på min skitgelé också!! Nu är det du, och två andra jag har frågat, som har haft samma problem. De andra har också bytt märke. Usch! Blir lite sur.. Har ändå kostat mycket pengar med kursen, och så får man inte det bästa på en gång. Men men, bara att ta sig i kragen å lära sig annat märke. :) Kram!

Sandrew sa...

En liten fråga till :D Hur mycket kostar en liten burk med gelé från professionails? =)