onsdag 7 januari 2009

Äntligen normal vardag igen!

Om ni bara viste hur underbart det var att kliva upp halv 7 och fixa i ordning sej och barnen och få komma ut ur huset redan tidigt på morgonen! Trodde inte jag Emma skulle säga att de var skönt att gå upp så tidigt men efter ca 3 veckors med sov morron varje dag och degiga dagar och ett evigt ätande var den här morgonen underbar! Vi skulle vara hos Kristina charlies dagmamma kl 8 för inskolning med nova. Och ni skulle ha sett charlie när vi var där, han var så lycklig, han bara lös av glädje! När Bästis pompisen Milton kom då blev han ännu lyckligare och när han fick stanna kvar när jag och nova åkte efter timme tyckte han var skönt, öppnade dörren och nästan knuffa ut hoss =) För nova gick det bra att vara där men hon känner ju verkligen igen alla vid det här laget så det var ju inte så oväntat, får se hur hon reagerar på Fre då mamma går i från henne, men som tur är kommer mammsen tillbaka innom 10 min =)

Jag och lill mummsan!
Charlie överlycklig i bilen på väg till mormor och morfar i går
Nova va oxå en glafis


Igår som sagt åkte vi till min mamma och pappa för att hälsa på så klart men mäst för att jag ville kika på mammas hund Vilmas små söta valpar som kom i Måndags kväll! 8 st var det och så små och världens sötaste!

Och min lilla Donna här hemma löper nu och i går parade sej Donken och Affe så om ca 63 dagar kanske vi oxå har små sötnosar hemma!! Så håll tummar och tår gott folk att det blev några =) Fast Donna får väl 2-3 st bara för hon är så liten men det räcket gott och väl, 3 st är krävande nog tycker jag, för det är ju ett jäkla jobb med dom små liven när dom väl börjar röra på sej och bli en riktigt hund! Men de är fruktansvärt kul! Nån gång i mitt liv skulle ja bara vilja ha en hel drös med små vovvsingar och ha en egen kennel! Men de får bli ett senare projekt hehe..

1 kommentar:

Anonym sa...

men åh va söta:-)
skulle med vilja ha en vava:-)
helt enkelt en toppen strl på en hund:-) Liten och lätt att ta med sig överallt:-)