onsdag 13 maj 2009

BVC

Ja idag ska jag och nova till BVC. Det var verkligen hur länge sen som helst vi var där nu. Ja när nova var 1 år och det var 6 månader sen. Ska bli roligt och se hur mycket stora damen har växt och gått upp i vikt :) Hon ska även få en spruta, och det får vi ju se hur det går men ja tror att det kommer gå bra, charlie har inte ens märk när de tagit sprutan på han för det går så fort. Men nu är ju nova en lite mer arg människa så vi får se hehe..
Många minnen från bebis nova kommer upp nu när man ska till bvc och allt igen, och man kommer plötsligt på va fort tiden gått! Nu hon är stora tjejen! Och charie ska vi inte prata om! Han är som värsta ton åringen hehe.. När man väcker honom på morgonen så säger han med mörk morgon trött röst, låt me sova! Vart tog alla bebisar vägen? ja som hade huset fullt för ett tag sedan käns det som. Tiden rusar verkligen bara i väg..
Så till alla er med små bebisar, TA VARA PÅ BEBIS TIDEN! Hipp som happ är dom stora.
Så nu i efterhand känns det så tråkigt att man inte riktigt han med novas bebis tid. Då var det ju så mycket med charlie hela tiden så hon bara hängde med som ett litet paket och växte utan att man märkte det. Ja mins när de fråga på BVC om hon gjorde ditt eller datt osv, sånna här utvecklings frågor, mina svar blev oftast "oj ja vet inte det har ja inte tänkt på" . När charlie var bebis viste man ju allt och lite till. Och ja mins när hon var 4 månader och ja en dag kom på att just ja nu får hon ju börja äta mat, och tänkte "va! redan?"

Nu ska vi sluta prata minnen och göra oss ordning för BVC besöket.

1 kommentar:

hagagården sa...

Hoppas det går bra för lill gumman.
puss o kram
mammma