torsdag 7 maj 2009

En dag i boulongern

Vi började dagen med en sovmorgon och det är inte ofta i detta hus närmare bestämt till klockan halv 9. Sen förvann morgonen i ett vips och vi var i vanlig ordning sena till stan. Och charlie följde oxå med idag eftersom mammas hundar typ höll på äta upp varandra i morse (en chihuahua + en tysk jack terrier) behöver ja ens berätta vilken som fick åka till vetrinären och bli ned sövd och laga munnen och dra ut tänder. Så "mommo ninni" hade inte tid att leka idag kan man ju förstå.

Väl nere på stan träffa vi Linn och sedan gick vi till Classe (clasolsson) och köpte bateri till min internet dosa, va verkligen på tiden då ja suttit och nött ut freddes ett bra tag nu.

Charlie ville som i vanlig ordning på stan ha korv med bröd och de kan man ju säga att dom fick, ja tror korven va ungefär lika lång som nova och med en klubba i! Men dom gick i. Jag och Linn köpte sedan oss en sallad på G för att ta med oss till Boulongern.

Charlie och nova i vagnen utan för Linn på väg, fick ju inga bestick med så linnsan fick springa in till sej och hämta med.
Nova äter klubban som satt i korven..

Charlie gömmer sej för kameran




Äntligen efter ca 1½ timme farande fick vi slå oss ner i lekparken äta våran sallad, barnen fick "efterrätt" av linn ;)


Vi fick även lite besök, inte direkt blyg va? hehe
Sen blev det lek för hela slanten, till och med ja fick åka den stora rutschkanan 3 gånger och linbanan 1 gång hehe..
nova i en av dom 3 rutschkanorna

Klättrar för fulla muggar




Äter lite mera klubbor, och order av mamma måste man sitta och äta klubba.
Charlie jagar måsarna
Så länge löd nova mammas order..
När vi kom hem var klockan redan 4, och det var bara att börja med middan direkt. Sen han vi med att städa lite grann oxå innan mommo och moppa kom och hälsa på.
Nu sover 1 barn och det andra barnet vägrar.. så idag får ja ta mej ann pigga charlie.

Inga kommentarer: