torsdag 25 juni 2009

Våran utflykt

Glömde kameran i bilen när vi var på lager 157 men efter vårat besök där så fick vi en impuls lust att åka till Leksand och här stannar vi efter vägen för Charlie var kissis och Nova behövde byta blöja.
Charlie tog den krånligaste vägen ur bilen hehe..

Glada busungar

Dom fyrbenta sötnosarna var oxå med så klart och ville kissa :D



På väg mot leksand igen tog nova en tuppis
Och Charlie satt stolt och tittade på sin dino film han fick idag (han kollade på fodralet alltså) den bara skulle med på utflykten, han är verkligen helt dino tokig nu.

I leksand fick vi en till impuls att vi skulle åka till leksand sommar land, men efter mycket virrande gav vi upp, vi hittade aldrig dit så det får bli en annan dag. Vi stannade och köpte glass i stället :D



Vi var ur i leksand en sväng och sträckte på benen sen åkte vi vidare mot Borlänge, efter vägen stannade vi för en lek och kiss paus :) Och det var så fruktansvärt varmt ute att kläderna åkte av på nova hon var helt genom svettig.
Challe busar på en stolpe hehe, men dom sprangt om kring och lekte jaga oxå med hundarna och var helt galna, filmade lite när dom höll på får se om ja lägger ut någon i morgon kanske ;)

Väl i Borlänge stannade vi på Max, barnen fick ett varsit hopp rep som var väldigt roande sen lekte dom en bra stund i den lilla "lek platsen" som fanns där. Sen åkte vi hem till Gävle igen och gick in i vårat svala hus helt genom svettiga allihopa och trötta, vi tog en kall dusch och barnen ett litet halv kallt bad sen har vi bara myst, tittad på Dino filmen och grejat.
En mycket lyckad dag tyckte charlie sa han och vi andra med så klart :D
Nu ska en trött mamma sova som resten av familjen redan gör!

1 kommentar:

Sandra ♥ sa...

Haha asså :) På gekås i Ullared :) Men min kompis sa att hon hade sett sånna på Netto också tror jag det var