tisdag 28 juni 2011

Tack för i går Skansken!

På våran lilla dagsutflykt i går åkte vi till Skansen. Vi hade en kanon mysig dag, att vi inte varit till Skansen tidigare? Jätte roligt för barnen där med massor med djur och barnkaruseller. Vi han med halva skansen ungefär innan det var dags för en åkt tur på 2 timmar hem igen.

Barnen älskade skansen Akvariet, va lika roligt för vuxna. Charlie vågade sej till och med på att klappa en orm, modiga killen!



Rosa fluffigt socker vadd, barnen i Heaven! Nova blev lite sur för jag fick inte ta kort på hennes socker vadd. Lilla fröken bestämd!


Kom en regn skur underdagen, då passade vi på att få tak över huvudet i tåget som visade oss runt lite på skansen. Fint med ös regn och solen i bakgrunden! Lagom tills åkturen var över slutade det regna :)
En liten bil tur i skogen
Tittade på nordiska djur. Björnarna imponerade mäst på charlie och nova. Men på bilden är det en bit av en älg :)

Sov rutinerna under semester har blivit sena kvällar och långa sovmornar. I morgon ska vi alla upp tidigt till dagmamma och jobb. Hade svårt att få barnen i säng i tid i kväll. Så svårt med första omställnings dagen. Fy så trötta dom kommer vara i morgon men Nova brukar ta en Nap så där mitt på dagen hos Dagmamman så hon klara sej :)

GonattKram!


2 kommentarer:

prinsarochprinsessor sa...

GRATTIS TILL graviditeten gumman !!!!! Glad för er skull

Tur att vädret erbjöd sig igår

Sandra ♥ sa...

Mysigt med utflykt!!