måndag 19 januari 2009

Tapet bestämd!

Den här tapet får det bli på våran fondvägg i sovrummet! Måste ju bryta av allt mitt vita tyckte Fredde, ja skälv va inne på en lika dan fast vit men nu tar vi den svarta ;) Så snart ska ja åka till duro tapet i Hagaström och se om dom har den, den fans inte på Färgton iaf.

Föresten måste berätta om i lördags kväll då ja skulle skjuttsa charlie till mormor och morfar för han skulle sova där, kl va ungefär 20.20, så blir ja stoppad av polisen, den tiden en lördags kväll va väl lite skum? Han tyckte iaf att ja körde för fort (de gjorde ja oxå upps) men ja spelade lite dum och sa - Gjorde ja? och blinka lite extra med ögon fransarna ;) Sen predikade han lite om fortkörning osv men sen sa han
- Men nu var det inte det som det var frågan om men ja ser ju att du har barn i bilen så ha en fortsatt trevlig kväll! Fick ja som svar tillbaka.. Jag förstod ingenting? vad var det frågan om då? han ville inte ens se mitt körkort! Men ja är tacksam att ja inte fick böter för fortkörning så ja körde glatt där i från och charlie helt lyrisk för vi hade ju pratat med en polis! det tyckte han va jätte häftigt hihi =)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Mycket fin tapet

Sandra ♥ sa...

Men gud vad skumt med polisen!? Snygg tapet!! :)