söndag 15 februari 2009

Jag och Fredde ska på Mjölkskola

Idag har Emma Persson inte varit utan för ytter dörre på hela dagen, har inte ens gått ett steg med vovvsingarna, det har Fredde så snällt skött idag och det tackar vi för. I bland kan det faktiskt vara skönt att slippa tänka på dom oxå och bara vara =) Och angående vovvarna så har det på Tisdag gått exakt 6 veckor sedan Donna och Alfons parade sej, runt 5;e veckan börjar magen att växa och jag tycker mej se att den är lite större vid revbenen på henne där de konstigt nog syns först, men ja kanske inbillar mej, vi får snällt vänta och se om den växer på sej eller inte.

I morn ska jag och fredde lämna barnen till min mormor för att sedan åka till sjukhuset på Mjölkskola,och från och med då är det mjölkfri kost för charlie som gäller i 3 veckor, det är nästan att ha hoppas att det är det här som är problemet så vi får en förklaring till hans krångel med magen nån gång, han har ju ont jätte ofta fortfarande stackarn och har knappt vart normal sedan 1 års ålden, tänkt att en utredning ska hålla på så förbaskat länge.......

Nu är det en liten tjej här hemma som håller på bryter i hop av trötthet, en liten tjej som desutom har haft feber nu i 2 dagar. Så nu är det sängen för hennes del som gäller. Charlie har varit hängig nu på kvälls kvisten han oxå, är det inte den ena så är det den andra.

Sen ska ja nog ta mej en sväng utanför dörren,in i bilen, mot affären och köpa hem massa godis! Sockerberoende ja vet!

Här kommer förstoringen på Nova, visar även förstoringen på Charlie som vi tog i oktober 07.

Inga kommentarer: