onsdag 4 februari 2009

Ledig lika med storstädning

Dagen började med att ja lämnade barnen hos Maj-Britt (deras "andra" dagmamma), efter det kände jag för att lägga mej i grillen en halvtimme, man blir brun,det är varmt och skönt och man får sova en stund och bara försvinna in i sina tankar. Underbart!
Sen var det bara att åka hem och storstäda hela huset, va en evighet sedan! Mellan damsugningarna och torkningarna så ringde jag några samtal till olika butiker här i stan och frågade om det behövde extra personal, på det ena stället jobbar även min pappa på så den chefen tyckte inte det var någon bra ide att båda jobbade på samma ställe, det är väl några regler för det där va vet jag, dock jobbar jag och mamma annars på samma butik men jaja. På den andra butiken så lät det väldigt posetivt, ja skulle komma in nästa vecka och prata =)

Hämtade barnen vid 2 och åkte hem och städade klart det sista rummet, bara badrummet kvar nu men det får bli en annan dag. Sen har det vart blöjbyten,matlagning,badning och lek och nu sitter vi här alla 3 i soffan, eller jag sitter och barnen klänger på min rygg hehe, men nu tror ja bestämt att klockan är sov dags för dom små! Det blir en lång dag för dom i morgon, och för mej med, börjar 8.45 till 19.12 (ooh va ja älskar dessa monster pass hehe).

Ny badade barn

Cheka in surläppen ;)

2 kommentarer:

Sandra ♥ sa...

Haha men tack, vad snäll du är! :) Oj såg inte att jag hade fått ett fint pris av dig, tack igen! :) Skönt att jobba igen eller? Kraam!

Anonym sa...

Ja just det, pengar e ju alltid kul att få haha. Usch mitt minne är verkligen sämre än en guldfisks:-S

Har vi inte haft kontakt lite längre än innan du väntade Nova? hm... nej jag har dåigt minne.. tror iaf vi pratade om att vi båda ville ha nr2 och att ni sen blev gravida några månader efter vi börjat prata? jo tror att det var något sånt:-)
Ja känns verkligen som man känner dig:-) Du och jag verkar så lika i mkt:-)
Någon gång får vi ta och ses:-)

Hoppas nu att skorna kommer fram och att dom passar:-) Nu ska bara snön smälta så man kan ha dom också haha:-)

kram kram