måndag 16 februari 2009

Som sagt så var det mjölk skola för våran del idag och det det här med mjökfri kost verkar ju inte vara så krångligt mer jobbigt bara att man måste ha en lista med alla konsiga saker som allt INTE får innehålla. Var iaf och storhandlade idag med min lilla lista från dietisten och det gick bra, väldigt mkt av det vi köper innhåller inte mjölk märkte jag, men en sak ja kommer sakna dom här 3 veckorna är dom såserna i pulverform som bara vispar i hop ni vet och charlie kommer nog sakna chickenbits för det älskar han verkligen.
Efter dessa tre veckor ska jag ringa till dietisten för att berätta hur det vart med hans mage unedr den här tiden och efterdet ska vi föra in lite mjölk varje dag i maten i nån vecka för att se om besvären kommer tillbaka,gör dom inte det eller att det kanske till och med inte blir nån skillnad skulle man tydligen prova ta bort nått annat men mins inte vad det var, men det är ju inte aktuellt än.

Morgondagen består av jobb, börjar kl 8 och slutar halv 4, helt perfekt tid, så vill ja jobba varje dag mån till fre, skulle inte det vara helt underbart! Frågan är bara vilket jobb som har dessa tider? inte inom handels iaf hehe...

Nu står det en liten tjej här i hallen ser jag som inte vill sova....
Gonatt!

1 kommentar:

Anonym sa...

Vissa inom omvårdnad har de tiderna, min mamma har alltid jobbat 8-16, kanon! :) Hoppas allt är bra med er! Kram