torsdag 2 juli 2009

Badbus hela dagen!

Vilken dag det har varit, jag är helt slut. Vi har varit hemma och badat hela dagen, vi fyllde båda poolerna propp fulla på morgonen så vattnet skulle hinna värmas upp lite, sen satte vi i vatten slangen i rutschkanan i gen och barnen älskar det, vilket fart dom får!
Under dagen har vi även hunnit med att bygga upp vatten slangen på lite leksaker så det blev som en slags vatten spridare som vi har sprungit igenom som tokar. Sen har vi haft picknick ute på gården och Charlie har lekt med grann pojken Ville ett bra tag på eftermiddagen.

Nu sitter nova på köks bordet och plaskar med vattnet på bordet hon precis hällde ur och jag sitter här med sprängande huvud värk och känner mej super trött, som att ja ska somna på plats nästan, trots att ja för en stund sedan slumra till i soffan i 20 min. Måste vara värmen som får en att bli så himla slut. Nova verkar dock vara långt i från trött, hon tog nog en aningens för lång tupplur. Men det är ju så skönt att få vila en stund när det sover en stund på dagen. Men kanske är skönare att få den vilan på kvällen istället ;)




eeeh tror att ja hoppar målningen idag va?



Inga kommentarer: