fredag 31 juli 2009

Charlie och Nova på Furuvik

Idag åkte vi hemmi från vid 10 tiden och hämtade mamma, sen bar det av till Furuviksparken för sista gången den här säsongen. Charlie var super GLAD i morse när han vakna och viste vad som väntade :) Berätta för Nova sa han när nova kom upp vandrandes helt ny vaken. Men hon svarade förstårs inte efter som hon var en sån tröttis. "Nova kan inte prata" sa Charlie. Kort efter sa han "hur ska vi göra nu?" jätte fundersam över varför inte Nova svara hihi!

Novisen är lite rädd för Getterna
Charlie klappade för fullt, han var så lycklig!
Nova, Charlie och Mormor tittar på hönsen
SöTnOsAr!
Kamelerna stod jätte nära och åt mat.
Nova höll sej på avstång i vagnenGlass dags!

Vi åkte inga karuseller idag då vi bestämde oss för att ägna dagen åt djuren och sedan gå och bada. Och inga protester fick vi heller, charlie frågade en gång om karuseller men när han fick veta att han skulle få en ballong och sedan bada var han inte ett dugg intreserad.
Charlie med sin jätte svampbob
Nova med en jätte Kitty, hon blev rädd för din ballong först hihi

Sen badade dom för fullt och ingen ville åka hem! :) Vi hade en jätte mysig dag och perfekt väder. Nu är jag så trött! Är ju fortfarande inte helt pigg och rösten är fortfarande hes sen har jag även en jobbig hosta som håller mej vaken på nätterna så nu är det hög tid att finna soffan!

1 kommentar:

hagagården sa...

Ååå va go dom är dom små sötnosarna.
kram
mamma