onsdag 22 juli 2009

Dags utflykt uppåt i sverige

Idag startade våran dag med att Freddes pappa och hans farmor kom vid 9 tiden i morse med frukost, så vi åt en mysig frukost med dom ute på altanen. Charlie följde sedan med farfar hem och jag,F och Nova åkte åkte i väg på en utflykt med mamma och pappa. Vi åkte först mot lager 157 men på vägen dit stannade vi på 3 eller 4 loppisar och kika. Mamma shoppa som vanligt ;) Sen shoppa vi alla lite på Lager 157 och Nova valde ett regnställ själv. Jag hittade ett super sött som var vitt med vita prickar, men nova bröt i hop totalt och stod och slet i det knall rosa som hängde brevid så vi fick ta det istället, det är ju faktiskt hon ska ska bära det så :)

Sen åkte vi till Leksand och parkerade vid stan och jag och mamma gick och kikade i 2 inrednings butiker, vi var bla in på Lantliv, gud så mycket fiiint! Sen blev det pizza time och till sist en prommis med hundarna vid vattnet.

Här är Nova på Leksands gator


Fredde, pappa och Nova

Nova med sin "moppa"

Promenad med Donnis

Sen på vägen hem stannade vi i Falun för mamma ville gå in på en inredningsbutik där jag inte mins namnet på nu men det fans ontroligt mycket fint där, skulle kunna ta mej mej ALLT! Det var även crusing där så vi kikade på lite tuffa bilar oxå.

På vägen hem blev det glass time
Vi avlutade hela utflykten med att hämta upp Charlie hos "faffa" och sen hem. Så nu sover charlie och nova sitter framför tv:n med en flaska välling, hon är inte speciellt trött med tankte på att hon somna 3 svängar under dagen.
Fredde donar nu med huset och jag ska och nova ska kolla på Pippi på dom sju haven så kanske hon somnar.
Njut kvällen!

2 kommentarer:

hagagården sa...

Hej
Gruvgatan 13 hette butiken-
Tack för en trevlig dag.
kram
mammma

Sandra ♥ sa...

Mysig dag! :)