söndag 5 juli 2009

Mysdag med tjocka släkten

Här spikas det och sågas för fulla muggar och har gjort hela dagen lång :) Pappa och Fredde håller på med altanen för fullt och så här såg det ut vid lunchtid ungefär.


Under dagen kom mamma hit oxå, och sen rulla min farbror Pelle in med fru och barn och sist men inte mist så kom min bror och hans Miccis. Så hela tjocka släkten satt och ute på gräsmattan och fikade. Eller ja halva släkten iaf ;)
Men charlie han sov bort fika stunden.
Cina och lilla Ellenpellen

Charlie och Nova busar i nya poolen vi fick av Pelle och Cina, nova fick även några säcker med kläder och det går ju alltid åt! TACK SNÄLLA NI!!!

Sen slog "mommo ninni" i gång grillen :) Och i samma veva kom lill skruttan nova hem från farmor. Gud va saknade den där lilla vandrande frisyren när hon var borta! Saknade hennes goa skratt i morse. Men å andra sidan fick jag och Charlie extra mycket morgon mys i hop och det behövs ju ibland oxå. Nästa gång kanske jag och Nova får morgon mys för oss själva.

Efter grillningen drog grabbarna i gång med snickeriet igen och Charlie och Nova blev så glada av att få leka i hop igen. Dom blev helt till sej och började busa på en gång. De är verkligen dom två! Märks att dom är väldigt tajta trots sin bråk period nu.
Charlie bus som är så go att ja vill äta upp honom!

Glafisen nova ska åka ruschkana

Oj va det går! Ser ni de där underbara håret som spretar! Hon är verkligen en vandrande liten frisyr, ja bli tokig på den där goa ungen!


hej hej alla där ute!

Charlie och Nova dansar till musiken som spelas från bilen :)

Gud va dessa barn gör mej lycklig!!
Nu måste det plockas lite här hemma efter middagen och sen ska vi nog ta in och sätta ner två skitiga barn i badet.

Inga kommentarer: