tisdag 4 augusti 2009

Charlie och Novas dag

Charlie och Nova har idag tillbringat sin dag med mommo och moppa som ni vet och dom tog sitt pick och pack och åkte långt ut i skogen till en sjö och fiskade. Charlie har pratat om den där fisken hela dagen, att den minsan var blöt och att han har åkt båt med sin moppa! Han är så lycklig över den här upplevelsen och det är nått han kommer prata mycket om fram över. Nova tyckte nog oxå att det var roligt men hon kan ju inte förmedla sin upplevelse ännu. (om hon kommer i håg ens?) Men enligt bilderna ser hon väldigt nyfiken och road ut :) Här får ni se några av dom..

Charlie har fått en liten abbore
Inresant att undersöka! Mina underbara små troll, jag är så glad att dom fått sett och gjort en massa nya spännande saker idag!
Nova undrar hur den där långa slingriga saken fungerar.. (uuh va äckligt säger mamma hihi)

Charlie och Moppa sitter och njuter i solen och med metspöt i handen

När dom strutta ut bilen idag när dom kom hem så kom dom med full fart och stort leende på läpparna med en badboll som dom hade fått på MAX. Mormor tyckte dom skulle åka till Mc donalds och äta men det tyckte inte Charlie! Han skulle minsan till MAX han och så blev det, liten kille med stor vilja :) Vist blir man lite rörd när man ser bilder på vad ens barn har gjort medans en själv jobbar. Man ser hur lyckliga som är och det finns inget underbara att se än att sina barn har det bra och är glada. Ja det är så man blir rörd :)
´
Tusen Tack mommo och moppa för en spännande fiske tur! Hälsningar Charlie och Nova.

Inga kommentarer: