onsdag 20 januari 2010

Godmorgon Onsdag!

Här pågår morgon mys för fullt! Barnen är hemma idag för båda två är jätte snoriga och hostiga. Idag ska vi handla en sväng och kika efter en ny matta till vardagsrummet men vet inte vilken färg. Vit eller mörkgrå beroende på vilken färg på tyget till soffan jag ska köpta. Köper jag vitt sofftyg blir det en grå matta och köpter jag grått tyg blir den en vi matta. Va tycker ni?

2 kommentarer:

Sandrew sa...

Det finns två slut till tror jag, jag har bara sett det "rätta" och en annan. Och den går hon ner, skriker som en galning, han springer ner.. Sen kommer hon upp för trappen med en kniv och sätter sig bredvid sängen och gungar tills nästa morgon. Då hör man att hennes kompis ringer, sen kommer polisen, hittar kroppen och går upp och möter henne med kniven. Så dom skjuter henne. Haha! Jätte dåligt slut :D

Johanna sa...

Skulle satsa på vit soffa isåfall och grå matta, svårt att tvätta matta, ja du vet ju själv ;) men Grå soffa är ju också kanon för soffan blir ju också smustig, ni är ju några hemma... ;) Vatrför inte grått på båda? :)