söndag 21 februari 2010

Lördag kvällen..

.. var hur rolig som helst! Hela huset var fullt av tjejer/mammor/blivande mammor som var jätte trevliga,roliga och roande;) Tack Pillan för en otroligt trevlig kväll med god mat och ett super gott vin och en grym underhållning! Kan ju berätta att den fina sången från mitt tidigare inlägg bjöd så klart Pillan på tillsammans med sin syster :) Vi ranglade hemmåt runt 4 tiden i natt eller morse, tacksam var jag för att ja endast behövde gå ca 10 meter innan jag var hemma hihi. Hoppas det gick bra Hanna och Åsa att komma hem i snö stormen! Dom fick gå ca 2 km i detta väder, ursch.. Det knäpptes en hel del bilder i går, jag tror alla hade en varsin kamera som blixtrade hej vilt, alla utom jag hehe men jag fick några få bilder på min mobil ;)

Moi :P
Bybona Åsa och Hanna Montana hehe

Fina Hanna :)

Nu ska jag ladda inför dagen som kommer bestå av en kund som kommer klockan 13 och sedan en kund som kommer 16 och sist men inte minst så ska jag på Bio med Linn 21.15, vi ska se Farsan.

Önskar er en fantastisk Söndag!

1 kommentar:

pillan sa...

tack själv för en toppenkväll!! så kul att du kom och bjöd på dig själv...fan vad bra vi var på singstar hi,hi... tyckte det den kvällen iallafall...kanske berodde på vinet:) vilket bra videoinlägg tidigare förresten.. de var ju riktigt bra på att sjunga hi,hi..eller inte!!! kram...