söndag 16 maj 2010

Livets gåva, att bli gravid och få barn!

Jag förstod ingenting trots att mensen var sen, det ömmade en aning i brösten men det gör det ju alltid innan mens oxå så jag trodde allt var som vanligt. Men en natt drömde jag att Lisa väntade tvillingar samt att lilla troysan hade ett tvilling syskon, hon skulle alltså bli 5 barns mamma. Natten därpå drömmer jag att jag själv får en dotter som heter Ronja och hade jätte mycket svart hår. Dagen gick och jag funderade på mina konstiga drömmar. Började fundera över när jag skulle ha mens igentligen, den var 4 dagar sen vilket är fruktansvärt ovanligt när det gäller mej. Då slog det mej att jag kanske borde göra ett graviditets test. Jag fick lite bråttom och åkte direkt, hem och testade fort som bara den. Jag blundade och vågade inte kika på testet först. Öppnar ena ögat och ser ett plus, jag trodde inte det var sant! Detta var inte alls planen i vårat liv just nu. och ang drömmarna var det precis som att kroppen viste att det fanns ett litet liv i mej och försökte tala om det för mej eftersom att jag gick runt i min egna värld och anade ingenting. Märkligt va?
Detta blev ett väldigt omtumlande besked och inte minst för F. Vi blev nog lite i shock ett par dagar innan vi han smälta det hela och verkligen kunde prata om det på tu man hand. Har ingenting emot abort bara jag slipper göra det, vist tankte slog mej men jag slog bort den lika fort. Det var väl någon mening med det här oxå? Nu har ca en vecka gått sedan beskedet och vi är så glada för det lilla livet, det är en stog gåva att få bli gravid och få ett barn. Tack för att vi har en källare som vi har möjlighet att inreda så vi alla får plats sen oxå :) Den lilla skrutten är beräknad att komma den 12 januari 2011.

4 kommentarer:

Tant Elwira sa...

Grattis grattis grattis. Ja, det är verkligen livets gåva att kunna få barn! All lycka till på vägen och framförallt all väntan! Tänk att man kan längta så och vänta så på något såååå underbart!
Kram
Jessica

Sandra sa...

Oj va kul! Grattis!! Längtar så tills jag får mitt första barn. Men det lär väl dröja några år till.. =/ Grattis igen!! =)

Hanna sa...

jag känner igen chocken du pratar om Olle var ju inte heller planerad. Men så här säger jag:
Man ångrar inte ett barn, en abort tror jag att det är mycket lättare att ångra.

och du att huset inte är så stort spelar väl ingen roll: Finns det hjärterum finns det stjärterum ;)

KRAM

Dorothea - Ett nästintill trillingliv. sa...

Grattis till bebisen i magen!
Hoppas allt gå bra :)