måndag 7 februari 2011

Helgen

I lördags var vi ju på Bio med barnen, vi såg Trassel och den va riktigt bra! Charlie satt givetvis blixt still hela filmen, film nörd som han är :) Nova började de klia i kroppen på på slutet men hon var jätte duktig och de gick mycke bättre än förväntat. Men hon tyckte de var lite läskigt först var ju första gången hon var på bio :) Efter Bion gick vi och shoppade lite på stan, nova köpte nya dans kläder osv.

Senare på kvällen var de dags för lite party. Barnen sov hos mormor och morfar och till oss kom brorsan och Miccis. Sen drog vi i väg till Rack´n roll, ett biljard ställe. Vi hade super kul! Dock är jag inte så mycket för biljard men man träffar alltid massa roliga människor att sitta och snacka med :) Så där blev vi kvar till 2.



I går var vi och hämtade barnen på förmiddagen, Nova skulle på dans som vanligt på söndagar. Hon e lite seg startad när de gäller dansen men när de är 10 min kvar då kommer hjon i gång hihi.. Charlie och C satt snällt och tittade på :P Sen blev det lunch på stan och sen mös vi hemma hela söndagen och gjorde ingenting i onödan! Skönt med sånna dagar ibland :)

Nu ska vi bege oss till öppna förskolan med Lisa + barn och Johanna + barn :)

Ha en bra dag!

Inga kommentarer: