söndag 29 mars 2009

Härlig söndag!

God kväll på er alla Bloggare =)
En härlig söndag har precis paserat, och vi har hunnit med mycket saker i dag som skulle ha gjorts för väldigt länge sen. Men man hinner ju aldrig eller man tar sej inte tiden till att hinna.
Vi har varit på Ikea och köpt en matta till vardags rummet som jag skulle ha gjort sen i sommras typ hehe och en växa madrass till Nova så vi kunde bygga i hop hennes säng som hon fick när hon fyllde år. Hon har ju tillbringat dom senaste veckorna i charlies säng på nätterna och är jätte duktig och ligger där hela natten. Så nu kände vi att hon var redo för en egen stor säng och att plocka bort spjälisen helt och hållet. Så är det någon som är ute efter en spjälsäng så vet ni vart det finns en =)

Jag och Nova och dockan.
Charlie visar sina bilar "knäppa kort bilen mamma" Stackars lill killen har gått och fått feber oxå, dom är ofta sjuka nu tycker ja, men det är väl den årstiden.

Nova prov ligger sin nya säng =) Nu ska vi köpa en lika dan åt charlie oxå nån gång fram över, just nu har han ju en vanlig 90 säng som står på golvet utan ben, men det blir ju sött om dom har lika =) En lampa ska väl upp här nu och en schablon i hennes namn och en prinsess krona, det är planen nu men det kan säkert ändras ;)

1 kommentar:

hagagården sa...

Men vilken liten sötnos,kommer att sova som en princessa i den sängen.
pussa på sötnosarna från mig
mamma