torsdag 26 mars 2009

Våran lediga dag

I går så var vi ju lediga barnen och jag så här kommer gårdagen i bilder.
Vi tog en lugn morgon utan stress för en gångs skull och bara var en stund, det var så skönt!
Och charlie tog hand om lilla Donna=)
Och här är min hund
Nova var en liten gnäll spik men det har hon vart ett tag nu men det är två tänder som är på väg upp och tänder som är på väg + Nova är lika med Monster hehe
Sen tog vi oss ut till Köpis för att shoppa, först av allt gick vi til leksaksaffären så dom kunde få en varsin leksak. Charlie sken upp som en sol när vi klev in i affären, sen gick han i godan ro och titta och kände och bara mös. Till han äntligen fann sin kära blixten! En lite mindre variant och den skulle han bara ha! Men problemet var att om man skulle få den lilla blixten blev man tvungen att köpa en hel bilbana och det är han för liten för. Ja peka på allt och sa men den här kan vi väl köpa? Nee ja vill ha blixten mamma! Men till slut hittade vi en liten blixten bil utan bilbana och tog han den sa "den jali köpa", Nova fick en liten docka som hon prompt skulle ha =)
På köpis träffade vi Moa =)
och då gick vi och köpte oss hambörgare för det hade charlie bestämt redan hemma hehe...

Efter att jag shoppat lite kläder (var verkligen behövligt!!!!) så tog vi oss till karusellerna =) Charlie älskar att sitta i alla fordon men vill inte att man ska starta dom. Sist blev han jätte rädd och börja grina så vi hoppade över det.´
Nova i ett litet tåg
charlie tog den stora bilen som han tyckte såg ut som blixten.
Moa åkte oxå lite tåg, ända tills hon nästan ramla ur
Nova tog en sväng med charlie i bilen =)

Efter ca 3 timmar på köpis åkte vi hem till mormor och morfar och åt vofflor.
Charlie myser i soffan och tittar på barn kanalen.
Nova klappar katten Hampus.
Sitter i mormors trapp och tittar på hund valparna, 2 st är det kvar nu, fick inte heller nån bra bild på dom, alla blev så mörka och tog jag med blixten såg man inte ansiktet på dom, vet inte var det var för mysko ljus i den här hallen hehe..

Nu ska vi klä på oss och gå ut och sätta oss bilen. Barnen ska till Kristina i dag och jag MÅSTE hem och städa, det ser ut som en bomb har slagit ner och golven är skitigare än aldrig förr!!!
Ha en bra torsdag!

Inga kommentarer: