måndag 11 maj 2009

Kryssningen

I lördags morse tuffade vi sakta men säkert ner till sthlm för att åka med Cinderella. Och det gick verkligen sakta! Vi åkte halv 12 i från Gävle och bussen var inte framme fören halv 4. Tur att man hade trevligt sällskap och korv haha. (Vi fick massa konstiga korvar av "resledaren" Lillemor från Coop Extra krysset).

Här är mina arbets kamrater Soffan, Stekan, Millan, jag och Linisen som tar kortet.
På en rast plats efter vägen.

Väl på båten fanns inga kameror som filmade, och som ja letade men ingen Håkan, ingen Glenn (fan!) och ingen.. ja ingen från hela serien Färgan 2 jobbade förutom kaptenen då så klart som ja skymtade till i taxfreen. Men vi fick ju iaf se Ville från bonde söker fru. Oooh som ja hade sett fram emot att få se han min idol.. (inronisk!!).
Här är Linisen och jag, sista kvällen som arbets kamrater, den lilla svikaren har svikit Coop och började idag på City gross! Grr..
Va tomt utan dej på jobbet idag gumman!

Och här är gänget igen, lite senare på kvällen.
Vi drack världens godaste jordgubbs drink!
Jag och Linis kom inte i säng fören mellan kl 5-6 på morgonen och jag kunde inte masa mej upp fören kl var 13.00! Va flera flera års sedan jag låg i en säng till den tidpunkten på dagen. Som värsta tonåringen hehe.
Vi hade iaf en grym kväll tillsammans med mycket took! Väldigt mycket tok!
Måste göras om snart gott folk!
Jag ligger verkligen efter i sömnen nu känner jag, idag på jobbet har varit den jobbigaste och segaste dagen ja varit med om (nästan, nog var de lite värre när man va ung och pigg och hängde på krogen varje helg). Började dessutom 7 i morse!
Så i kväll blir en tidig kväll för att kanske vara lite piggare på jobbet i morgon :D


1 kommentar:

Sandra ♥ sa...

Låter som en kul resa! :)