tisdag 19 maj 2009

Världens bästa sovmorgon

Nova vaknade till vid 7 tiden när F gick upp för att åka till jobbet. Även jag vaknade till en stund. Hhan gav novisen välling och la henne i sängen igen och åkte. Nova somnade konstigt nog om igen och charlie han bara sov och sov. När alla vaknade iigen var kl 10!! det behövdes verkligen en lång och skön sovmorgon utan att alla vaknar 20 gånger. Och ja var uppe bra länge med charlie inatt oxå för han hostade så mycket och han skulle kissa och gud vet allt.

Charlie har blivit jätte duktig han sover jämt utan blöja och har än så länge aldrig kissat i sängen. han vaknar och skriker blöja mamma! haha för när han är trött orkar han inte gå upp och kissa. På dagarna har han ofta blöja men när han inte har det kissar han på pottan eller på golvet men bajja de måste man bara göra i blöjan tycket han. Vet intte hur jag ska få honom att göra det på pottan? Det är väl bara att vänta ut honom..

Nu ska vi göra oss i ordning för halv ett ska barnen vara hon kristina och jag börjar jobba kl 13. Och vi har lite att hinna med, vi ska äta lunch,klä på oss och ta ut hundarna.

Inga kommentarer: