torsdag 18 juni 2009

Den regniga torsdagen

Dagarna går så sakta när det är dåligt väder ute! vi har bara varit hemma och donat och åkt till Plantagen där vi köpte en stor härlig sommar bukett till Kristina som Charlie stolt bar hela vägen från bilen till hennes lägenhet och upp för 2 trappor helt själv :) Och Kristina blev väldigt glad över blommorna. Nu kommer barnen inte se kristina och dom andra barnen på 6 veckor, och charlie gav Elsa och Kristina en avskeds puss och kram, när charlie och elsa stod och höll om varandra och gav varandra en puss ute i trapphuset såg så himla gulligt ut! Såg ut som att dom varit ett par i 25 år typ hehe (inte för att de kanske är så gullit men ja ni fattar).
Efter det åkte vi till ica maxi och fikade för att ha något att göra och gick sen in i folkmassan som stor handlade inför midsommar för att köpa några nagelack, hår inpackning m.m. Kändes som lite fel dag att handla sånt en sån här dag men vi fick iaf nått att göra en stund så det gjorde inget =)
Innan vi åkte i väg från första början satt barnen och lekte och ja skulle ta en snabbdusch, plötsligt blev det väldigt tyst och när ja kom ut ur duschen låg nova på golvet och sov och så hörde ja en snarkande charlie från vardagsrummet haha!
Blev ingen övernattning för charlies del idag han ska sussa hos mommo och moppa i morgon i stället. Så i kväll har vi ätit chippi och druckit läsk för att fira in freddes semester =) Från och med nu är han hemma fru i 5 veckor och jag får jobba ;) hihi..
Gonatt alla bloggare jobbet väntar i morgon, 7-16 sån trevlig midsommar får ja..



1 kommentar:

Hanna sa...

Stackars dig som måste jobba. Men det är ju som det är. Ni får mysa efter jobbet i stället... Inge kul väder är det heller...
Trevlig midsommar till hela familjen!