torsdag 8 april 2010

Oriflame kvällen..

var hur rolig som helst! Vi pratade,fikade, klämde,kände och luktade på massa saker. Var väldigt givande för mej eftersom jag säljer dessa saker :) Vi fick se en vardags make up som Carina gjorde på en tjej, blev så otroligt fint! Och jag fick en massa tips på hur man gör en snygg make up. Så nu ser jag så mycket fram emot en makeup kurs i sthlm snarast möjligt, så fort ett datum kommer ska ja dit hihi!

När jag kom hem sov barnen, men det är ett himla hostande på dom stackrarna :( Och somna utan både napp och snuttis har dom fått gjort då jag råkade få med mej bådas i bilen, dom hade somnat gråtandes och gnällandes, mammas älsklingar! Ursch ja kommer aldrig kunna få dom att sluta med napp, får så dåligt samvete när dom blir lesse när dom ska sova. Har försökt ett antal gånger tex dom gånger Lisa ätit upp alla nappar och det finns verkligen inget val, men inom en timme har jag i panik ringt till min bror och skickar honom att köpa nappar och komma på en gång! Med de löser sej nog med tiden, jag hade min till jag var 6 år innan jag självmant slutade (tror jag?) men sen började jag sugap på tummen i stället, dock har jag slutat med det nu hehe..

Natti!

1 kommentar:

petra sa...

Hej!
Ett tips när dom ska sluta med napp är att faktiskt prata om det några månader innan jul. Att på julafton då ska vi lämna napparna till tomten för hans små nissar behöver dom. Försök nämn det ca en gång i veckan två månader innan jul. Då är dom väl förberedda. Låt dom på julaftons morgonen göra ett halsband av napparna som dom kan trä runt tomtens huvud. Berätta sedan att tomten brukar skicka ett litet paket som tack för napparna. Någon dag efter jul :)

Vi gjorde så när våran dotter var tre och hon frågade om nappen en gång dagen efter och då förklarade jag som det var och hon var nöjd med svaret.

Hoppas du förstår.

Men det är bättre att förbereda dom än att bara sluta tvärt. Tänk på tänderna.