lördag 24 januari 2009

Lördag

Idag tog vi bilen och åkte i väg till köpis hela familjen precis som exakt alla andra gör en lördag precis när man fått lön, folk blir som tokiga. Men faktiskt så var det inte så mycket på köpis idag (va är det för fel nu då?) men REA det var det över allt! Vi shoppa lite kläder och strumpor åt fredde och allt var på rea, fast vi inte viste om det så det blev en glad överaskning när vi betalade. Även charlie shoppade idag, vi gick in på H&M för att köpa ett par nya mjukisbyxor till mej, vi tog en sväng förbi barnavdelning och charlie utbrister - titta blixten mamma! (Ja som ni vet finns det nu för tiden inga andra motiv på barntröjor nu för tiden än Blixten och Kitty!)
- Ja titta vilken fin
- Jaji ha blixten tröja mamma!!!
Så han fick sin älskade blixten tröja fast han redan har en del här hemma, men tydligen kan man inte få för mkt av bixten, han köpte nämligen en blixten på leksaks affären oxå när han endå var igång, ja H&M har ju iaf lyckats med sitt försäljnings knep blixten!

På vägen hem svängde vi förbi Mormor och morfar och fick i oss lika mkt socker som en normal människa får på ett år känns det som (men nästa vecka är det slut på det roliga). Inte nog med det så svängde vi förbi Konsum och köpte på oss lite mer socker till kvällen, det är ju faktiskt lördag! Tänk att man alltid hittar på nått att skylla på för att få äta. Inte konstigt att man har världens största mage! Men ju större kvinnan är desto mer har mannen att älska ... hehe!

1 kommentar:

Anonym sa...

SV: Oj en hårboll är ju inte så snyggt att ha hahaaa:-)
Lämnade du balsamet i?leave in balsam eller vad sjutton det heter?Eller balsam spray? eller vanligt balsam rentut av?=)
Hade du special schampoon och sånt?
Mycket pyssel med löshår hahaa.
Hur funkar det om man vill ha sex då? inte på rygg för då blir man en hårboll? hahaaa....
Tror jag syr in det på måndag:-)