torsdag 22 januari 2009

Äntligen

får jag slå ner arslet efter en lång arbetsdag, eller ja känns iaf som en lång dag när man står rätt upp och ner på samma ställe från kl 9 på morgonen till kl 18 på kvällen. Jobbade inte på Coop idag utan jobbar även lite extra åt solbergs, demar deras produkter på butiker. Man får väldigt ont i fötterna och det är väl inte det roligaste jobbet som finns, men just nu tar ja allt ja kan få, sen är det ju även lätt förtjänta pengar att bara stå och prata med folk och göra smakprover och övertyga alla om att solbergs är BÄST hehe =) Jobbar samma tid i morgon så det blir långa dagar för barnen hos kristina, men Farmor va snäll och hämtade dem vid halv 3 i dag så de inte behöver bli två super långa dagar på rad, dom blir ju tvungen att gå mina tider som jag jobbar pga att Fredde inte har några tider,han vet aldrig när han kommer hem fören några timmar innan. Men slutar han tidigare än mej hämtar han ju barnen givetvis.

Har fortfarande inte hört det minsta lilla ljud från Komvux än ang utbildningen, som ja sagt tidigare, varför ska dom alltid pina än så mkt dom kan och vänta in i det sista! suck pust och stön! I morgon är sista dagen och får jag inget brev från dom då, ska jag ta det som att ja inte kom in då eller? Vet inte om de bara skickar ut om man kommit in eller ej men man tycker ju att de borde ha vett att skicka ut oavsett så man vet!

Gullpluttarna nybadade och helt inne i boliboma

1 kommentar:

Sandra ♥ sa...

Haha gud vad bra att det finns fler då som gillar och köper likadana kläder! :)

Men gud, det kanske är en 2års grej då, det här med sömnen!? Skitjobbigt är det iaf! Ingen aning om vad man ska göra.. Vi har försökt ignorera honom och bara gå tillbaka till hans säng med honom men det går inte heller.

Kom på att du har ju frågat ang bloggsidan, hur man får bakgrund, förlåt att jag totalt glömt det! Vet inte om du vet svaret redan, men gå in på www.thecutestblogontheblock. och tryck på en kategori med bakgrunder till höger och sen ta en som är fin, så står det exakt hur man ska göra! :) Hör av dig om du inte listar ut det.