måndag 26 januari 2009

Mamma och Charlie mys

Igår hade jag och charlie en hel mys dag helt sjävla bara han och jag, vid halv 12 tog vi bilen ner till stan och mötte upp en kompis och medans vi väntade roade sej charlie med att jaga duvorna på torget, gud så han sprang och över allt! Och duvorna var inte ett dugg rädda heller, dom hoppa i väg en meter åt ett annat håll bara när han kom i full fart.
Sen gick vi och åt lunch och charlie tycker det är så kul att äta på stan, det händer ju väldigt sällan så det är väl nått spec, det är ju lite annat en än gammal hambörgare på MC Donalds liksom. Efter det skulle han ha "plättask godi" tablett ask alltså, rutin människa som han är eftersom han alltid får en tablett ask när vi är på stan ;) Vi kikade lite i affärer och charlie pratade hela dagen om att mamma hade provat en klänning på en affär.

Sen tog vi bilen och åkte till Hagaström och hälsade på mommo och moppa, och som vanligt där hemma ville charlie ha "krokar" och "pekkakaka" och det betyder ostkrokar och pepparkakor, vilket inte fanns hemma, så snälla moppa åkte så klart och köpte. Moppa hade vart och jagat tidigare på dagen och hade ett råddjur med sej hem som han hängde ner i källaren, (trevligt med hängande lik i källaren!!) Charlie tyckte givetvis detta va väldigt intresant!! Han tyckte råddjuret skulle ha plåster. Middan det passade vi på att äta där när vi endå höll på.

Sendan åkte vi hemmåt mårtsbo igen och då var kl 18.00 och dags för mej att sticka i väl på Mårtsbogympan för första gången i år! Va verkligen på tiden nu att komma i gång och röra på fläsket, jag och pillan tar alltid en prommenad dit oxå som tar ca 20 min och gympar sen går vi hem igen så vi får ca 2 timmars träning! Men de är väl inte mer än rätt med tankte på att det är den enda dagen i veckan man masar sej ut för att röra på sej.

Frågar som Cina frågade i sin blogg, hur många är med mej på en sockerfri vecka mån - fre?
Hello Beach 2009!!!

Inga kommentarer: