måndag 26 januari 2009

Tränings värk och utan söksaker (eller?)

Idag när jag handlade på ica maxi efter att ja lämnat barnen och tro det eller ej men ja kom ut därifrån utan en endaste liten chokladbit (en ful ovana är nämligen att äta en chokladbit i bilen på vägen hem, den ska bort!),inga kakor och inte en endaste liten Pepsi max! Jiihooo..

Och i morse började träningsvärken smyga sej på, framför allt på framsidan av låren, och nu på eftermiddan aj aj aj, ja stapplar fram som en gammal gumma på 80 år! Där fick ja för min träning! hehe..

Idag på eftermiddan har jag slingat håret och medans vi väntade på att tiden skulle gå ut så hade vi för oss en massa roligt på barnens rum (tur att charlie har en låg och stor säng så tant emma kunde halv ligga och leka) men charlies favorit syssla nu mera är att sprida ut så mkt saker som det är möjligt på kortast tid och helst inte leka med dom och defenetift inte städa. Men idag sa jag till honom att nu får du faktistk ta och städa efter dej. - Ja mamma svarade han snällt och ställde in en liten liten bil på hyllan och sa - Nu jali städa färdi. Bra charlie va fint det blev (en liten liten bil gör verkligen stooor skillnad i miljoner leksaker) sa ja förstårs så han förstår att han gjorde rätt och att han var duktig, de här med mängden leksaker får vi ta sen hehe.

Lite bilder
Charlie ute och går med katten
Vart är novas tänder?
Vart är novas mage?
vart är novas näsa?
Sen försökte hon bygga ihop denna och så här fint blev det =)
Charlie posar med sin nya blixten tröja och sina nya blixten bil, se så lycklig han ser ut =)
Världen sötaste Novis!Och världens sötaste monster charlie
Lortgrodorna vid middagsbordet
Idag har dom vart på sprudlande humör hela eftermiddagen =)
Nu på kvällkvisten hittade ja en halv full påse med Cruncherz och tänkte att en gör väl ingenting, nu är påsen slut ( ooop där sket sej min första dag utan sötsaker ) men man kan ju inte vara bäst på allt! Hoppas det gått bättre för er, och hoppas på en bättre dag i morgon heeelt utan sötsaker!

1 kommentar:

Anonym sa...

Gud va stor hon blir lilla tjejen. Är ju inte alls den där lilla söta korven ja gick och bar på igår;)