lördag 31 januari 2009

Sockerbombning!

På kvällskvisten här har vi ätit Tacos, som kanske alla barnfamiljer gör en lördag kväll (eller är det fredagar kanske som alla brukar äta tacos?), och nu till Körslaget har vi som säkert oxå alla andra tagit fram hela godis lagret på hela vardagsrums bordet, en 200g chokladkaka,en chips påse,en crunchers påse, och lösgodis, värsta sockerbombningen här, men det är så det ska vara en lördagkväll, brorsan och Miccis är här oxå och hjälper till med gottis ätningen.
Till Charlie köpte jag en nån påse med blandade chips figurer eller vad man ska kalla det, dom va iaf utan laktos och det var ju huvudsaken. Han har fått eget smör nu oxå lill killen som han är så stolt över - Jali eget möör! Berättar han stolt för alla som kommit hit och hälsat på idag =)

Affe sitter i soffan med oss och spanar in chipsen ;)

Charlie hatar att vara med på kort, det enda sätter är att han får göra en grimars, så okej då ;)
Idag provade Nova sin gamla hårband som hon ärvt av grann flickan, hon fick det när hon va liten, hon har aldrig använt det typ, ja tycker det ser så roligt ut när dom inte har nått hår hehe men nu börjar hon ju få lite längre hår, men ja vet inte, tror inte ja är så mkt för hårband endå.
Men lika söt är jag för det!

Nu ska vi angagera oss i att trycka i oss alla dessa godsaker som står på bordet!

Inga kommentarer: