onsdag 18 februari 2009

Monster Nova

Idag såg jag på tandköttet på Nova att det var helt uppsvullet och rött, en tand på väg alltså, och som ja sagt förr, tänder plus nova är lika med MONSTER NOVA! Gud vilken surpuppa!
Idag lämnade jag barnen hos Majbritt (dagmamma nr 2) 12.30, började jobba kl 13.00, man märkte på barnen att dom tyckte det var konstigt att bli lämnad mitt på dagen.
Majbritt berättade att Monster Nova hade bråkat med lilla Tuva om hennes overall, Nova har nämligen en röd POP overall och lika så lilla Tuva, Nova hade sin jacka idag eftersom det skulle vara inne men Nova trodde sten hårt att tuvas overall var hennes, så när Tuva skulle gå hem hade nova stått och dragit i ena änden och skrikit och Tuva i den andra. När väl overallen var på och Tuva och hennes mamma gick blev nova helt vansinig. Tänk hon trodde nån tog hennes overall lill gumman =)
Charlie hade tydligen oxå haft lite monster beteende där idag, kastat saker barnen och hållt på, och det berättade han direkt när ja kom för att hämta dem och så här lät det
-Ja kasta bil i huve på hon ida
-hon lessen då
- jaji lessen oxå
-jaji dum
-maffi (majbritt) dum oxå
Han menade att han blev ledsen för att Majbritt blev arg på honom och satte honom på en stol i köket, men han va väl medveten om att han gjort fel. Det är så roligt nu när han berättar va som händer under dagarna =) Lika så när dom är ensamma i rummet och Nova börjar gallskrika, så frågar ja vad som hände då berättar han direkt och säger va han gjort och oftast han han kastat nått i huvudet på henne. Jag har alltid sagt att han måste berätta vad som hänt för då blir inte mamma arg (då brukar jag bara säga lugt att så får man inte göra och berätta varför) och han har hajat det nu ;)
Imorgon ska dom få vara lediga, ja tänkte ta en tripp till Öppnis i morgon med dom och Lisa och tyra, har inte vart på öppnis sen innan jul och jag har verkligen saknat det!

1 kommentar:

LilleBus sa...

Vilka söta bilder på barnen:-) OCh vilken härlig blogg!

Hoppas att ni har en bra dag

Kram Nina