måndag 16 februari 2009

Vi väntar tillökning

Ja jag tror nästan att det är små valpar i Donnas magen, den har blivit väldigt bred nu.. hon kan ju iof vara skendräktig, men då bör den inte växa mera nu. Hon har ju mått väldigt illa här i helgen oxå och det kan dom göra i vecka 3 eller i vecka 5 så det stämmer ju in.

Det beräknade förlossnings datumet är iaf på Freddes födelsedag hehe. Dom går ju 63 dagar eller om det var 65 dagar, mins inte exakt, men om dom parar sej en Tis som i detta fall så brukar dom valpa tisdagen 9 veckor efter, vilket då är på freddes födelsedag =) Får väl se om det blir nå kalas då, har hon precis valpar eller är på gång måste hon få lugn och ro.

Tänkte visa er lite bilder på deras tidigare valpar.
Den här lilla sötnosen var en valp som ja fastnade otroligt mkt för, han sålde jag med ett extra mkt sorg i mitt hjärta, men han har vart och hälsat på oss som vuxen och har det toppen bra i Uppsala=) Pluto heter han.
Donna och Pluto 8 veckor på prommis
Familjen sover =) Hur söt får man vara!
Här är ligger donna och sussar med lilla Elvis som blev långhårig, så söt!
Donna mumsar godis och myser med två småttingar som är ca 2 veckor gamla =) Dom är verkligen helt otroligt småa, bara lilla Donna väger ju 2,8 kg liksom.

3 kommentarer:

Sandra ♥ sa...

Såå otroligt söta!!

Tant Elwira sa...

Hej Emma,
Vad kul att få se hur dina valpar såg ut som du fick ljusa och fina Måste vara jättekul (tänker bara när vi fick kattungar just hur dem ser ut). Spännande också om det är så att det är smått på gång igen. Måste försöka ta mig till din mamma och se hennes gobitar innan det är försent. Berätta så fort du vet om det är smått på gång. Jag måste också berömma dig för att du har så fina bilder på dina barn och att du genom bloggen dokumenterar deras uppväxt.
Många kramar
Jessica

Anonym sa...

Så söta:-)

utmaning till dig i min blogg;-)