tisdag 30 juni 2009

Lalie och Nova i Furuvik

Jag började dagen med att måla våra två omålade kökstolar, sen vid lunch tid bar det av till Furuvik i hettan. Det var inte måttligt varmt, de bara rann av oss allihopa. Men vi kade kanon kul!

Vi inledde med aporna så klart..( Dålig bild, aporna försvann i skuggan )
På vägen till getterna stötte vi på den här lilla filuren
Sen var det dags att gå in och hälsa på hos getterna, charlie tyckte det var jätte kul att klappa dom, men nova var en liten fegis och ville inte klappa hihi


Sen kom vi fram till några små apor och dom två som sitter där på bilden hade en pytte pytte liten ap bebis,den va sååå söt!
På vägen såg vi en massa andra djur oxå men orken fans inte ta kort pga av värmen.
När vi kom fram till tivolit lös ögonen upp på barnen :) Då skulle de åkas, men Nova var även fegis när det gäller karuseller, men hon grina inte när hon åkte bilarna och den lugna karusellen som snurrar runt sakta. Men hon är ju inte ens 2 år så då är det ju klart att det inte är många karuseller som passar, ja är så stolt över henne för de hon våga =)
Men Challe han åkte på han =)

Glass time! Långa glassar vare här :D

Vi avslutade med att ta ett litet dopp, eller barnen fick ta en dopp i det här roliga vatten landet. Det tyckte dom var roligt, synd att mamma och pappa glömde badkläder annars hade vi busar jätte mkt där och åkt ruschkana, men det får vi ta nästa gång.


På kvällskvisten målade ja stolarna en andra gång och Fredde har isolerat och satt på papp på framsidan av huset, det går framåt =)
Barnen somnade som stockar vid halv 7 tiden, ingen av dom sov någon middag idag, helt otroligt att nova höll sej vaken så länge. Men när det finns så mkt roligt att titta på som det finns på Furuvik så är det inte så konstigt att man inte vill sova eller hur? =)
Nu är föresten min utbildning betald och klar och är nu garanterad en plats på Studio Q´s nagelterapeut intensiv kurs (3 månader). Sjutton va jag ser fram emot det här!!
Nu ska det plockas och vikas tvätt.












2 kommentarer:

hagagården sa...

Åååå vilka sötnosar,jag längtar efter dom.
Tråkigt att jag är sjuk forfarande,det skulle ju vara synd om nova gumman skulle bli sjuk igen.
kramkram
mamma

Maria ( Idekroken ) sa...

Så søt blogg du har! Ser ut til at ungene storkoser seg.
Og så skjønner jeg hvem mormor er ;)

Klem Maria fra Idekroken