måndag 26 oktober 2009

Lek för en vecka framåt!

Vilken fart fylld dag vi har haft idag och otroligt rolig! var länge sedan jag skrattade så mycket på en hel dag, nu har barnen somnat helt utmattade och jag har slagit mej ner i soffan med tränings värk i magen pga av allt skratt! Men vi tar det från början med bilder..



Halv 10 i morse åkte vi till Öppna förskolan på Brynäs med Lisa och barnen som sagt och där befanns sej fler "kändisar". Charlie och Nova leker med en massa bollar!

Tyra, charlie och Nova. Dom 3 har så otroligt roligt tillsammans och leker jätte bra!


Fika time alltid lika populärt :)

Efter fikat blev det sång stund och det är den störta höjd punkten för Nova hon älskar det och hon hade tur för "i ett hus i skogen slut" sjöngs.
Efter Öppnis bestämde jag och Lisa oss för att åka till Öppnis i Hemlingby som börjar klockan 13 eftersom vi inte hade något för oss men barnen behövde sova först och medans vi stod och dividera om det så han 3 av 4 blöta ner sej totalt i en vatten pöl! Efter mycket om och med åkte vi hem till oss så kunde barnen ta en liten tuppis i bilen och charlie och Nova hinna slänga i sej lite lunch (tyra och troy åt lunch på öppna så vi struntade inte bara i dom hehe). När vi skulle i väg fick Charlie ett hysterisk utbrott pga av kläder, och innan jag fick ut människan var jag helt sluuut! Vi trodde vi var super sena och skynde oss till öppnis och ut men 2 av 4 ut bilarna när vi plötsligt insåg att det inte fanns en bil på hela parkeringen! Stängt! Jaha va gör vi nu då? Leklandet? Ja bra ide! Så vi åkte dit och skulle gå in när Lisa inser att hon glömt skötväskan hemma hos mej, men pengar,mobil,blöjor mat till Troy och ja ni vet, man har ju sitt och barnens liv i väskan! Men vi stuntade i det och allt löste sej endå :)

Troysan på leklandet :)

Charlie busar i bollhavet och det här var nog det roligaste som hänt i Charlies liv på länge, han var så lycklig och utnyttjade varje sekund till att leka. Han var bokstavligt talat sjöblöt av svett!
Tyra,nova och charlie busar för fulla muggar!
Charlie flyger runt och tjejerna diskuterar i bakgrunden ;)
Söt hönan!
Röd blommiga sötnosar - lägg märke till charlie svettiga frilla ;)
Dagens middag: Hamburgare och pommes

På slutet tänkte vi att vi kunde kika lite på leklandets del för större barnen och där lurade Charlie in oss alla i en liten och trång hinderbarns labyrint. Och stor och stel som man är höll man ju på bryta varje ben i kroppen där inne och Lisa hade dessutom en sovande bebis i famnen som fraktes runt i rör och spindel nät haha!

En tok rolig dag fylld med bus,kaos och Lek i massor! Måste vi göra om men kanske även ta med oss karlarna så kanske det blir en aningens mer ordning eller va säger du Lisa? Tack för idag!
När vi klev in i huset kom vi in till ett nystädat hus (vi hade lämnat huset i kaos i morse!) Fredde hade kommit hem vid 15 tiden idag och stor städat, och vikt tvätt. Undrar om han är sjuk? nej då nu ska vi inte vara sarkastiska. Tack älskling det var guld värt efter den här dagen :D!
Nu ska en slut mamma vila sin ömma kropp och den öppvarvade hjärnan ;)
Hoppas ni haft en rolig måndag!



Inga kommentarer: