fredag 28 maj 2010

Fredag och full fart :)

Började som sagt fredagen med leklandet från 10-13, barnen var i heaven! Roligt nu oxå när nova och charlie börjar bli lite mer själständiga och kan springa runt och leka hur dom vill. Ett litet problem bara, novar tar sej runt i den stora klätter laburinten, men hon kommer inte ut därifrån, man måste nämligen åka en stor rutsch kana som går skit fort för att komma ner och det vågar hon inte, så när hon väl är där skriker hon rakt ut oxå får jag klättra igen hela laburinten och åka ner med henne hihi ;)
En bild från leklandet, på bilen syns Charlie och Nova i den lilla rutsh kanan. Troysan som kryper och Johanna som sitter och kolla läget ;)

Efter det åkte vi raka vägen till min mormor och morfar och fikade, mamma var där oxå :) Morfar berättade att samma dag mormor fick reda på att jag var gravid hade hon inte sovit på hela natten och gått vilse i skogen haha, snacka om shockad ;) *fniss*

En sväng till Ica maxi blev det sen med mamma, handlade lite fredags mys osv. Gick en sväng till Blomster landet. Hittade inget där.. men på maxi hittade ja nya blommor som fick hamna i vardagsrummet.

Novisen har precis slocknat efter ett bad och charlie och Fredde är hos grannarna och leker hehe.. när charlie somnat tänkte vi kolla på Avatar, fredde har inte sett den och jag tycker den var så sjukt bra så ja vill se den igen :)

Njuuuuuut kvällen!



Inga kommentarer: